Haber

Ekrem İmamoğlu’nun ‘Erdoğan’ına Bakan Varank’tan yanıt: Beğendiyseniz gidin konuşun bence

Bilecik’te düzenlenen açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Vali Kemal Kızılkaya arasında geçen diyaloğa değinen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yine çok konuşulacak sözler kullandı. “Habitat Yeni Nesil Yaşam Merkezi”nin açılışında açıklamalarda bulunan İBB Lideri İmamaoğlu, konuşmasında sıkça kullanılan “Nereden nereye” ifadelerine atıfta bulundu.

İMAMOĞLU: ‘Sesiniz çok benziyor’ diyorlar yapınca.

İBB Başkanı gülümseyerek, “Bunu yapınca ‘Çok benziyorsunuz’ diyorlar. Fesuphanallah… Nerden der gibi oldu biraz… Bir benzetme daha yapsınlar” dedi.

BAKAN VARANK: SEVİYORSANIZ GİDİN KONUŞUN

İmamoğlu’nun o anları sosyal medyada çok konuşulurken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan yanıt geldi. Bakan Varank, sosyal medya hesabından İmamoğlu’nu etiketleyerek, “Bence beğendiyseniz gidin konuşun” yazdı.

BİLECİK’TE DİYALOĞU ELEŞTİRDİ

İmamoğlu, daha önce Bilecik’te düzenlenen açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Vali Kemal Kızılkaya ile diyaloğunu referansla eleştirmişti. Meslektaşlarımızla göz teması kurarak ve kibarca birbirimize seslenerek çok fazla aşağı bakıp ‘Birbirinizle konuşun’ demiyoruz.

baskale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu